I søndags afholdt Møllepigerne afslutningsturnering. Og hvilken afslutning! Der var en hel masse af det hele: Flot spil, lækre præmier, gode sponsorer, skøn mad, godt humør, hæderligt vejr. Mest af alt var der dog en stor flok golfglade kvinder, som hyggede sig gevaldigt – i hvert fald efter lydniveauet i restauranten at dømme.

242085811 845997216094921 5928893880879134715 n

Dagens forløb

Dagen startede med indtjekning i klubhuset, hvor Rosa og Vibeke sørgede for at alle fik de rigtige scorekort og blev sendt godt afsted. Anni var den glade uddeler af müslibarer, chokoladebarer samt frugt – alt sammen sponsoreret af SuperBrugsen i Lynge. Der blev også uddelt birdie-bolde til de mange som havde fortjent sådan én – eller flere. Så var vi ligesom i gang!

Spilformen var Irish Rumble, som er holdspil. På nogle huller talte alle 4 scores, på andre var det kun tre osv. Her får alle muligheden for at shine – og mange følge sig også ekstra presset, når alle scores var tællende. Hyggeligt og sjovt.

Vi var endnu en gang så heldige at Møllemændene kørte baneservice for os. Det var Kim og Karsten, som sørgede for at vi kunne holde varmen med kaffe (med/uden Bailey´s), kakao (med/uden cognac) eller andre drikkevarer.

Da vi havde spillet færdig, var der mad i restauanten. Anette var chefkok. Hun diskede op med aspargessuppe samt kalkun med rodfrugter, bagt kartoffelmos og bearnaisesauce. Dejlig efterårsmenu.

Resultat af dagens turnering

Vinderne af dagens turnering var ret suveræne! Med hele 98 points var det Kirsten Schaefer, Karen Ludvigsen, Polly Jørgensen og Hanne Olsen som stak af med 1. præmien. De kunne glæde sig over et gavekort til en fodbehandling mm. hos Britt Yndals Klinik for Fodterapi i Lynge, som havde sponsoreret både første, 4. og 5. præmierne.

244415668 588217545928471 1050021911913467657 n

De følgende placeringer var meget tætte. Med 93 points – og bedste score på bag-ni, var det Beate Lawaetz, Lita Arias, Ulla Rørbæk og Kirsten Homann, som fik andenpladsen. De fik alle bogen ”Næsten Lykkelig” af Anne Hjælmsø, som havde sponsoreret og som i øvrigt er medlem af MGK.

Også med 93 points gik tredjepladsen til Vibeke Haarby, Lone Weidekamp, Kate Djurhus og Pedro (eller måske Pedrine?) Præmien var en lektion med Viktor; sponsoreret af Proshoppen.

Fjerdepladsen – med 92 points – gik til Lene Frederiksen, Anette Grøndahl, Asta Mølgaard og Ester Bogan. Til dem var der lækkerier fra Britt Yndals Klinik for Fodterapi i Lynge.

Vi havde så mange præmier fra vores sponsorer, at vi også kunne præmiere 5. pladsen. Den gik til Marie Louise Jensen, Heidi John, Benny Weldingh og Marit Thaning. De fik også creme mm. til fodpleje fra Britt Yndal.

Resultat af den løbende turnering – herunder eclectic samt Tættest på flaget

Tættest på flaget har vi jo i denne sæson ændret således at der er blomster på hul 6 og vin på hul 17. Er man tættest på på de sidste 3 huller, overføres et beløb (kr. 50,-) til præmiesaldoen. Vi uddelte blomster og vin til de dygtige/heldige.

Vinderne af eclectic:

C-rækken:        Birgit Reichhardt (58 points)

B-rækken:        Heidi John (54 points)

A-rækken:        Gry Valsø (52 points)

I den løbende turnering præmieres de 6 bedste i hver af de 3 rækker. Det er de 10 bedste resultater, som tæller.

Hermed vinderne:

C-rækken

Placering

Navn

Antal points

1.

Tulle Tullberg

373

2.

Camilla Dahl

354

3.

Pia Jespersen

352

4.

Birgit Reichhardt

345

5.

Anne Kaae Larsen

341

6.

Birtta Riege Jensen

336

 

B-rækken

Placering

Navn

Antal points

1.

Lita Arias

349

2.

Tina Hjorth

345

3.

Merete Blaabjerg

341

4.

Asta Mølgaard

337

5.

Beate Lawaetz

332

6.

Søs Hansen

328

A-rækken

Placering

Navn

Antal points

1.

Mette Boll

350

2.

Marie-Louise Jensen

348

3.

Kirsten Schaefer

346

4.

Kirsten Lyngsdal

344

5.

Anni Krøger

341

6.

Marianne Jørgensen

336

Årets Møllepige

Det betyder at Årets Møllepige, som jo er vinderen af A-rækken, er Mette Boll. Mette fik udover en gavekurv overrakt en smuk efterårsbuket og Møllepigernes vandrepokal.

Mette redigeret

Stort tillykke til alle vinderne!

Præmierne til den løbende turnering var gavekurve indkøbt hos Din Vinbutik i Lynge.

Alle blomster var indkøbt hos Terje Valsø.

Stor tak til alle gavmilde sponsorer, som har gjort det muligt hele sæsonen at holde et særdeles højt niveau når det gælder præmier! Husk på dem, når I har brug for deres services. Og lad dem endelig vide, at I er Møllepiger. Så ser de jo at det batter noget 😉

Der er lagt mange flere billeder op på Facebook.

 

Og naturligvis til allersidst en stor tak til alle jer Møllepiger for endnu en fantastisk sæson. Vi glæder os til 2022.

HUSK endelig at vi afholder Generalforsamling i første halvdel af november. Dato følger snarest.

De bedste hilsner

Møllepigeudvalget v/ Marianne