Kære Møllepiger,

Ros til alle

Scoreindtastningen i tirsdags (den 12.maj) gik helt forrygende. Hvor er I bare gode!

Husk endelig, at skulle der være noget, som driller, er I altid velkommen til at kontakte Kirsten Lyngsdal eller mig. Vi hjælper gerne.

Beskeder i Golfbox

Hermed et lille hjertesuk...

Der er ingen af os som synes, at det er særlig sjovt at stå ved hul 1 - og ens medspillere ikke møder op. Især er det ærgerligt, hvis man kommer til at stå alene og ikke har nogen at spille med, Det kan jo nemlig betyde, at ens runde ikke bliver tællende. Og der er da ærgerligt!

Hvis du af én eller anden årsag alligevel ikke har mulighed for at spille på det planlagte tidspunkt om tirsdagen og må melde fra, er det muligt at skrive en besked til dine medspillere i Golfbox. Og det er altså god stil lige at give en melding om, hvorfor du ikke kommer.

Du gør således:

Åbn din tid i Golfbox – f.eks. ved at klikke på datoen i ”Mine tider” på ”Min forside”

1

               Vælg din tid

              2

Skriv besked til dine medspillere. De modtager beskeden som e-mail.             

              3

Så let er det! Og det gør altså en meget stor forskel.

Anette åbner!

På mandag den 18.5. åbner Anette restauranten. I skrivende stund er der endnu ikke udstukket retningslinjer, så hvordan det kommer til at foregå, er endnu uklart. Anette vil naturligvis følge disse retningslinjer - og det er jeg sikker på at vi alle vil gøre vores bedste for også at gøre. Hovedsagen er, at vi får mulighed for at nyde hul 19. I første omgang bliver det med et begrænset menukort, som løbende vil blive udvidet. 

De bedste hilsner

Møllepigeudvalget v/ Marianne