Kære Møllepiger,

Hvor er det dejligt, at vi nu er i gang med 2020-sæsonen!

Den løbende turnering og eclectic blev begge skudt i gang i tirsdags. Det var vildt at se, hvor mange der var på banen. Herligt!  

Pga. Covid-19 er der nogle ændringer i relation til scoreindtastning. I kan læse nedenfor hvordan scoreregistrering foretages indtil vi igen har mere normale forhold:

Senest mandag kl. 12.00 (dagen før):

Bestil tid i Golfbox præcis som du plejer. Hvis du er i tvivl om du kan komme - så bestil en tid alligevel.

Tirsdag, når du ankommer til MGK:

Bekræft din tid (det er meget vigtigt for at vi kan få et reelt billede af hvem som har spillet) – helst i Golfbox på din smartphone i Golfbox app´en. Du kan også bekræfte på skærmen i klublokalet – præcis som tidligere, men vi opfordrer til at du gør det på din telefon. Pt. er det udelukkende muligt at bekræfte din egen tid.

Udskriv IKKE scorekort.

Tag i stedet scorekort i boxen, som er placeret på skranken. Kortene er sorteret efter handicap.

Spil en dejlig runde golf i godt selskab, hvor du selv fører din score på dit eget scorekort. Byt ikke med markøren, men tjek løbende, at I er enige om antal slag.

Tirsdag, når du er færdig med din runde:

Tjek dit scorekort med din markør. HUSK at det er bruttoscoren du skriver under på. IKKE antal stableford point. Markøren godkender mundtligt dit scorekort, som du herefter selv indtaster på din smartphone på s.golfbox.dk - anvend det scoreindtastningsnummer, som er anført på dit scorekort (der står i holderen).

Klik her for at få en trin-for-trin vejledning til scoreindtastningen.

Når du har tastet din score, gemmer du dit scorekort, så der efterfølgende er mulighed for at afklare eventuelle spørgsmål.

Hjælp gerne hinanden – på afstand. Vi er naturligvis også altid villige til at hjælpe. Kontakt i så fald Kirsten Lyngsdal eller Marianne Bo Friis.

Skulle du komme frem til, at det er ALT for besværligt, så tag et billede af dit scorekort og send det til Kirsten Lyngsdal Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Målet er naturligvis, at flest mulige taster selv, men vi ønsker ikke at nogen fuldstændig mister pusten.

Hvis det UNDTAGELSESVIS skulle ske, at du ikke får reserveret en tid inden mandag kl. 12, kan du stadig spille – og du kan også være med i den løbende turnering, eclectic mm. Du skal så tage et billede af dit scorekort og sende det til Kirsten Lyngsdal. Du kan altså ikke selv indtaste din score.

Generelt er det således, at har du bekræftet din tid og vælger ikke at indtaste din score, foretages handicapregulering.

Hvis en runde afbrydes (f.eks. på grund af skade, arbejde el lign) sendes besked til Kirsten Lyngsdal. Meget gerne med billede af scorekort hvorpå der er noteret RTD (retired). Så handicapreguleres ikke.

Hermed et lille hjertesuk: Hvis du alligevel ikke kommer og spiller, så send en besked til den/de anden/andre i bolden (det kan evt. gøres i Golfbox). Ingen af os synes, at det er særlig sjovt at stå uden makker. Er der tale om en 2-bold, fratager du din medspiller muligheden for en tællende runde. Det er ikke sådan, vi Møllepiger ønsker at fremstå!

Ny midlertidig lokalregel giver dig mulighed for lempelse i bunker

Områder i bunkere, hvor sandet ikke er revet/udglattet, behandles som areal under reparation. Gene eksisterer ikke, hvis forholdet kun er til gene for spillerens stance. Lempelse efter Regel 16.1c. Lempelsen tages ved at droppe i bunkeren inden for en køllelængde fra nærmeste punkt for fuld lempelse.

Lokalreglen kan KUN anvendes under de nuværende forhold, og kun indtil DGU tilbagekalder muligheden.